Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Predstavljam: Oriflame Love Nature maske za obraz

Maske za obraz obožujem! Mislim, da jih imam trenutno doma dovolj za celo leto, haha! Sploh takšne za enkratno uporabo so mi noro pri srcu. In ko je Oriflame predstavil svoje nove Love Nature mini maske za obraz, sem vedela, da JAZ TO RABIM! Itak so pristale pri meni (Hvala, Oriflame!) in z veseljem sem jih preizkusila, svoje mnenje pa ti predstavim danes!

oriflame-love-nature-face-masks

ORIFLAME LOVE NATURE MASKE ZA OBRAZ

V kolekciji je pet različnih mask za obraz, vsaka v svoji embalaži, vsaka svoje barve, svojega vonja, svojega efekta. Tudi strukture mask so si med seboj različne in tokrat se je Oriflame res potrudil! 5 mask za obraz in prepričana sem, da si lahko izmed teh petih izbereš pravo zase.

oriflame-love-nature-face-masks

EMBALAŽA

Oriflame Love Nature maske za obraz so mene totalno navdušile že s samim izgledom in embalažo. Pridejo namreč v kartonasti embalaži, v kateri se skriva plastična, ki mene spominja na kapsule za kavni avtomat. Zadnja stran je prosojna in se lepo vidi, kako maska izgleda. Všeč so mi, ker so priročno pakirane, z lahkoto gredo z mano na potovanje.

oriflame-love-nature-face-masks

UPORABA

Uporaba je takšna, kot pri večini mask za obraz – na očiščen obraz naneseš masko in jo pustiš, da učinkuje. Jaz jih rada pustim na obrazu dalj časa, kot dejansko piše na pakiranju in zato je moj čas za maskanje ponavadi zvečer ali čez vikend, saj imam takrat čas za uživanje. Po uporabi jih sperem z mlačno vodo in nanesem kremo za obraz.

RAZLIČICE

MOISTURIZING WATERMELON

oriflame-love-nature-face-masks-moisturizing-watermelon

Dišeča lubenica. Moj najljubši vonj od petih! Namenjena je vsem tipom kože, njena naloga je pa navlažitev kože. Je v obliki gela in zato kožo še dodatno osveži. Po uporabi je moja koža navlažena in osvežena. Priporočam jo predvsem koži z izsušeno povrhnjico in koži, ki ji primankuje vlage.

oriflame-love-nature-face-masks-moisturizing-watermelon

PURIFYING APPLE

oriflame-love-nature-face-masks-purifying-apple

Vonj jabolka! Sicer je v kozmetiki vonj jabolka lahko dvorezen meč, saj še prehitro spomni na osvežilec stranišča, ampak na sreču temu tu ni tako! Vonj je prijeten in svež. Maska je glinena in je namenjena čiščenju kože. Obožujem glino in ko ima moja koža svoje dneve, je ta maska odlična, da jo malo umiri in očisti. Po uporabi pa obvezno nanesem še kremo za obraz, saj lahko glina kožo izsuši. Priporočam jo kožam, ki imajo težave z nepravilnostmi in mastnim kožam.

oriflame-love-nature-face-masks-purifying-apple

NOURISHING COCOA

oriflame-love-nature-face-masks-nourishing-cocoa

Tale pa diši tako čudovito po čokoladi! Kremna maska, ki kožo nahrani. Maska za obraz se lepo nanese in daje čudovito mehak občutek na koži. Po uporabi je moja koža res mehka in nahranjena. Priporočam jo vsem, ki imajo suho kožo.

oriflame-love-nature-face-masks-nourishing-cocoa

SOOTHING ROSE

oriflame-love-nature-face-masks-soothing-rose

Ah, moja vrtnica! Moja koža se odlično razume z vrtnico in tudi ta maska ni nobena izjema. Soothing Rose maska za obraz je namenjena predvsem občutljivi koži, saj jo vrtnica lepo pomirja, ublaži rdečico in po uporabi je moja koža zadovoljna in umirjena. Tudi ta je v kremni obliki. Priporočam jo vsem, ki imajo občutljivo kožo in kožo nagnjeno k rdečici.

oriflame-love-nature-face-masks-soothing-rose

RADIANCE LYCHEE

oriflame-love-nature-face-masks-radiance-lychee

Liči, sadje, ki ga obožujem. Okus mi ima malenkost podoben grozdju, ampak vonj,…, vonj je pa samosvoj. Zelo mi diši. Ta maska je peel-off, kar pomeni, da jo po uporabi ne umiješ z obraza, temveč potegneš. Nad takšnimi maskami za obraz sama nisem najbolj navdušena, saj lahko z vlečenjem maske z obraza kožo nenamerno poškoduješ. Zato tudi to masko z obraza izmijem, mi je pa všeč njena gelasta struktura in učinek na obrazu. Kožo namreč poživi in krije znake utrujenosti – moja koža po uporabi izgleda dosti bolj zadovoljna in mlajša. Priporočam jo vsem, ki si želite malo bolj žareče in mlajše kože.

oriflame-love-nature-face-masks-radiance-lychee

Oriflame Love Nature maske za obraz so tukaj samo do razprodaje zalog, dejstvo, ki ga že zdaj objokujem. Svoje najljubše ne morem izbrati, saj ima moja koža multiplo osebnost in je en dan zelo mastna, z ogromno nepravilnostmi, čez nekaj dni pa se mi nos totalno lušči in svoje maskasto razvajanje prilagajam trenutnemu stanju. Velik plus je tudi prijeten vonj vseh petih! Katero boš pa ti preizkusila?

Xoxo, A.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja