Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Catrice Disney Minnie Daisy Minnie’s signature paletka senčil za oči

Ko se Catrice loti sodelovanj, se jih loti s stilom. Tokratno sodelovanje z Disney je postreglo s čudovito Minnie Daisy kolekcijo. Kolekcija, ki vsebuje le lake za nohte in paletke senčil za oči. Meni je prva v oči padla paletka senčil za oči Minnie’s signature. Misliš, da me je prepričala tudi v živo?

Catrice x Disney Minnie Daisy omejena kolekcija

catrice-disney-minnie-daisy-omejena-kolekcija-minnies-signature-paleta-senčil-za-oči

Če ste ljubiteljica ikon pop kulture, zagotovo poznate ti dve kultni figuri, saj sta najbolj znani najboljši prijateljici iz risank na svetu: čudovita miška Minnie in živahna račka Daisy. Na modnih predmetih ali dodatkih sta ta dva vesela Disneyjeva lika sta že dolgo sodobna klasika. Zdaj sta navdihnili CATRICE za ustvarjanje nove kolekcije: od sredine marca do sredine aprila bo CATRICE omejena kolekcija “Minnie & Daisy” na voljo s skupno šestimi trendnimi mini laki za nohte in dvema visoko pigmentiranima paletama senčil – vsi z motivi slavnega dueta.

Minnie’s Signature paletka senčil za oči

Omejena kolekcija Minnie Daisy ponuja dve paleti senčil z devetimi ujemajočimi senčili, ki ustvarijo odlične efekte na očeh. Minnine odtenki so nežno nude in rdečkasti, medtem ko Daisy paleta vsebuje večinoma roza in vijolične tone. A niso samo intenzivni odtenki pudrastih senčil paša za oči, tudi sama embalaža z ženstveno ilustracijo miške Minnie in račke Daisy bo privabljala poglede! Paleta je opremljena tudi z ogledalom, tako lahko hitro kadarkoli osvežite svoj videz.

catrice-disney-minnie-daisy-omejena-kolekcija-minnies-signature-paleta-senčil-za-oči

Paletko Minnie’s Signature sestavlja devet odtenkov, njihove barve pa segajo od nežnih, nude tonov, do intenzivnih, rdečih odtenkov. Zakaj sem izbrala to paletko? Ker so mi barve v njej bližje, v njej je tudi nekaj čudoviti zemeljskih tonov, pa že od nekdaj mi je Minnie bolj pri srcu kot Daisy.

Embalaža
catrice-disney-minnie-daisy-omejena-kolekcija-minnies-signature-paleta-senčil-za-oči

Paletka je dokaj majhna, v roza kartonasti embalaži, ki jo krasi čudovita Minnie ilustracija. Zapira se na magnet, v njej pa se skriva tudi ogledalo, ki ga prav tako krasi čudovita Minnie pentljica. Senčila pridejo zaščitena s prozorno folijo, vsako izmed njih pa ime svoje ime, ki je napisano pod njim.

Senčila – barve
catrice-disney-minnie-daisy-omejena-kolekcija-minnies-signature-paleta-senčil-za-oči

Kot že rečeno, se v paletki skriva devet senčil za oči, vsako pa je poimenovano po eni lastnosti, ki jo ima Minnie. Kaj naj rečem, noro prisrčna ideja in čudovita izvedba!
ICONIC – čudovita svetleča rjava, ki noro pride tudi kot osvetljevalec.
WITTY – mat nežna rjava, malenkost slabše pigmentirana, se jo pa da slojit.
LEGENDARY – mat rdečkasto rjava, solidno pigmentirana.
FEISTY – temnejša rjava s sivim podtonom in mat zaključkom.
DARLING – mat umazano bela, ki pa je žal izredno slabo pigmentirana.
WARMHEARTED – svetla mat rjava barva, z rdečim podtonom.
HEARTY – rjava svetleča, ki pa pusti samo bleščice in se praktično ne vidi.
LOVING – zvezda paletke. Bleščeče rdeče rjava, super pigmentirana.
CHEERFUL – svetleča barva šampanjca, za svetlo barvo solidno pigmentirana.

Nanos
catrice-disney-minnie-daisy-omejena-kolekcija-minnies-signature-paleta-senčil-za-oči

Nanos je dokaj lahek, so pa barve na bolj nežni strani in je potreben večkratni nanos za bolj intenziven videz. Meni je paletka zelo všeč za lep, dnevni, nežen videz. Dva ali trije odtenki so odlični tudi kot osvetljevalci. Mat odtenki so žal slabše pigmentirani, je pa paletka solidna in zagotovo uporabna.

Obstojnost
catrice-disney-minnie-daisy-omejena-kolekcija-minnies-signature-paleta-senčil-za-oči

Senčila so presenetljivo obstojna in so na mojih očeh zdržala skozi cel dan. Sicer sem opazila malenkost nabiranja v veko, ampak res ravno toliko, da sem videla. Ampak to je dejansko po celodnevnem nošenju, od 7ih zjutraj pa vse tja do 9ih zvečer. Čez dan malenkost zbledijo, ampak jaz sem z njihovo obstojnostjo zadovoljna!

Končna ocena
catrice-disney-minnie-daisy-omejena-kolekcija-minnies-signature-paleta-senčil-za-oči

Catrice x Disney Minnie Daisy kolekcija je resnično super sodelovanje, izdelki so lušni, ampak še zmeraj uporabni! Paletka senčil za oči Minnie’s signature je krasna paletka, super za vsakodnevno uporabo, saj ima tako mat kot svetleče odtenke. Jaz jo sicer bolj priporočam vsem, ki si želite nežnejših, bolj umirjenih videzev. Priporočena maloprodajna cena je okoli 9€. Kolekcija bo na voljo v trgovinah DM, v E.Leclerc Maribor, drogeriji Ilirija, v Spar Citypark Ljubljana ter na Ličila.si od 18.3.2020 naprej – priporočena cena je 9,09€.

Te kateri izdelek mika iz te kolekcije? Te je morda ta paletka prepričala? Jaz imam na seznamu želja še dva ali tri lake za nohte, ki se jim ne bom mogla upreti.

Xoxo, A.

P.S.: Če te zanimajo drugi Catrice izdelki, o katerih sem pisala, klikni TUKAJ.

**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja