Frezyderm - čudež ali prevara?

READ THIS POST IN ENGLISH

Če si v zadnjih nekaj mesecih brala mnenja uporabnic o Frezydermu, si lahko (tako kot sem jaz) ugotovila, da se delijo na dva popolnoma nasprotna pola: ene ga totalno obožujejo in ne morejo brez njega, ta druge pa udrihajo po njem s vso silo.
Kaj je zdaj tu res?frezyderm-velvet-technology-sunscreen

Sama sem testirala dva Frezyderm izdelka iz linije Velvet, secon skin - sončno kremo za obraz in obarvano sončno kremo za obraz. Obe sem testirala celo poletje - in oba izdelka tudi porabila. In zdaj je končno prišel čas, da ti zaupam svoje mnenje! Če me spremljaš že nekaj časa, potem veš, da je moja koža v totalnem kaosu in da se mi, če mi kaj ne ustreza, to hitro pozna tudi na koži. Za to se vsakega takega testiranja lotim, sicer z veseljem, ampak previdno. Pa da ti najprej predstavim oba izdelka.frezyderm-velvet-technology-sunscreen

FREZYDERM VELVET, OBARVANA SONČNA KREMA ZA OBRAZ - ZF 50+

Izdelek, ki me je navdušil - vendar ne v funkciji sončne kreme, temveč v funkciji obarvane kreme za obraz. Lepo poenoti ten in je zagotovo super podlaga. Pri količini, ki sem jo jaz nanesla, se je tudi lepo zlila z mojo barvo polti, ne vem pa, kako bi se obnesla pri priporočeni količini nanosa, mislim pa si, da bi je bilo v tem primeru absolutno preveč in občutek na koži ne bi bil več tako prijeten. (Če še ne veš, kreme za sončenje za obraz moraš nanesti nekje dva prsta, da dosežeš željen faktor)

Zagotovo je to izdelek, ki sem ga z veseljem porabila do konca in ki mi bo ostal v dobrem spominu. Z mano je hodil tudi na potovanja in me tudi tam ni razočaral - sem pa ga uporabljala v kombinaciji s kremo za sončenje. Velik plus dajem faktorju 50+.

frezyderm-velvet-technology-sunscreen

FREZYDERM VELVET

, SONČNA KREMA ZA OBRAZ - ZF 50+

Naj takoj povem, da je ta zadeva totalno silikonska. Na obrazu ustvari plast in zna biti za koga moteča. Meni je čisto okej, me ne moti, na obrazu je sploh nisem čutila in mi tudi ni zapacala kože - ji štejem v plus. Kar pa me je občasno malenkost zmotilo, je dejstvo, da je tu in tam, ko sem se potila, našla pot do mojih oči in so me te grozno pekle. Je pa odlična kot primer za pod ličila. Tudi tukaj vidim problem zadostnega nanosa, mi je pa res všeč, ker ni bela in za to ne pušča belih sledi. Je namreč brezbarvna in gelaste strukture.

frezyderm-velvet-technology-sunscreen

Moja najljubša uporaba pa je kombinacija obeh skupaj. Odlično se namreč dopolnjujeta in ustvari videz čudovite kože - sončna krema za obraz kot primer in obarvana sončna krema za obraz kot podlaga. V bistvu je ta kombinacija z mano preživela celotno poletje in ne samo, da je izgledalo čudovito, tudi sonce me ni ožgalo. (Sem pa na plaži, ko sem se kopala, itd. uporabila Nivea sončno kremo za obraz, mnenje TUKAJ.) Moja koža je tudi kombinacijo zelo dobro prenašala in se mi ni uprla s kakšnimi izbruhi mozoljev ali suhe kože.

frezyderm-velvet-technology-sunscreen

Sem zadovoljna z izdelkoma? SEM!
Bi ju drugo leto ponovno uporabila? BI!
Priporočam uporabo Frezyderm izdelkov za sončenje drugim? MOGOČE - če se zavedaš, da nanos ne bo zadostil zaščitnemu faktorju in da ob kakšni resni izpostavljenosti soncu iščeš druge alternative. Če pa iščeš izdelke, ki bi ti čez poletje nudili vsaj nekaj zaščite, ob tem resnično ustvarili videz lepe kože, hkrati pa ti kože ne obtežili in zadušili, potem sta to izdelka zate!

frezyderm-velvet-technology-sunscreen
Xoxo, A.
**v objavi so PR izdelki, poslani v namene iskrene ocene**
 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 comments