Voco hotel Dubaj

Že dolgo nisem pisala o kakem hotelu, Voco hotel Dubaj pa si zagotovo zasluži svoje mesto na blogu! IHG hotel na Sheikh Zayed ulici na zunaj sicer ne izgleda kaj posebnega, pač še ena visoka stavba v Dubaju, a ko vstopiš, se zgodba spremeni.

Voco hotel Dubaj

Za razliko od vašega vsakdanjega bivanja, voco™ Dubai na ulici Sheikh Zayed Road predstavlja svet brezhibnega udobja in udobja, dopolnjenega z zbirko premišljenih in igrivih dotikov, ki zagotavljajo, da je vaš čas z nami resnično nepozaben.

Zakaj sva midva izbrala Voco hotel Dubaj?
voco-hotel-dubaj

Ok, tukaj morem bit iskrena. V času, ko sva midva obiskala Voco hotel Dubaj, so bile cene zaradi Ramadana in korone nižje kot sicer. Naju je pa Voco prepričal predvsem s samimi fotografijami, piko na i pa je dala bana s prekrasnim razgledom. Ko sva sobo rezervirala, sva v opombe vpisala, da si točno to sobo želiva - in željo so nama izpolnili!

Soba

Z Janom sva izbrala sobo v višjem nadstropju in eno stvar lahko rečem - vredno je dodatnega denarja! Krasna steklena stena mogoča čudovit razgled tako iz spalnice kot iz kopalnice. V sobi je bila ogromna postelja in kavč, predvsem pa top kopalnica. Na sredini je bilo ogromno ogledalo z umivalnikom, na eno stran stranišče, na drugo pa bana in tuš. Najlepši bana/tuš kdajkoli. Razgled je nenormalen, res. Iz najine sobe si videl tudi Burj Khalifo!

Bazen
voco-hotel-dubaj

Zunanji bazen z barom. Lep ambient, a na žalost malo premalo ležalnikov. V baru ob bazenu se da dobiti tudi alkohol, pivo recimo stane dobrih 10€. Voda je bila prijetno osvežilna, ne prehladna, a tudi ne prevroča - kar je v dubajski vročini pomemben podatek.

Zajtrk

Še danes sanjam ta krasen zajtrk! Toooooolikoooo izbire, da ni za povedat. Sveži sokovi, vode z okusi, čaji, kava, kosmiči, topla hrana, PALAČINKE - sveže pečene, tudi nekaj zanimivih jedi, v glavnem, ni da ni. Potem pa je tukaj še neizmerno prijazno osebje, ki se je res trudilo, da nam je pričaralo kar najlepšo izkušnjo.

Lokacija

Hotel se nahaja na Sheikh Zayed ulici, ki je glavna in najdaljša ulica Dubaja. Do metroja je približno 10 minut hoje. V bližini se nahaja nov Museum of the Future (muzej prihodnosti). V bližini so tudi razne restavracije in gostilne.

Voco hotel Dubai je zagotovo hotel, vreden obiska. Meni je ostal v najlepšem spominu, z veseljem bi se še vrnila. Sploh prekrasen razgled v sobi in božanski zajtrki. Če iščeš hotel v Dubaju in si želiš malo luksuza po normalni ceni, je Voco hotel zagotovo hotel, ki ti ga priporočam!

Xoxo, A.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja