Lepota

Potovanja

sal-cape-verde-zelenortski-otoki-veter-wind

Osebno

Adijo, 2021

Pa se je leto 2021 poslovilo. In čas je za njegov kratek pregled. Bilo je zanimivo, polno presenečenj, solzic, veselja in na koncu… Najlepše! Bi ga ponovila? Ja, ja, ja in še enkrat ja!

Moje leto 2021

adijo-2021

Moje leto 2021 se je zares začelo 4.1.2021 (ta četrti januar…), ko sem naredila test nosečnosti. Še zdaj se spomnim, kako je Jan vztrajal, da ga naredim, jaz pa sem bila, eeeeh, ziher nisem noseča. Tako sem tisti dan še ležala v postelji in poslušala Jana, ko se je odpravljal v službo. Ker sem res bila prepričana, da nisem noseča, se nisem prej vstala, da bi naredila test, ko je bil še doma. No, potem pa šok… DVE ČRTICI!!! Tresla sem se, jokala in, seveda, takoj poklicala Jana, ki se je ravno takrat vozil v službo.

adijo-2021

Februarja smo bili zaprti in kaj dosti se ni dogajalo. Z Janom vseeno nisva bila pri miru, ogromno sva hodila na sprehode, obiskala pa sva tudi prečudovit Framski slap! Kar se je izkazalo kot super odločitev in super easy izlet.

adijo-2021

Marca me je peljal najprej v Mini Zoo land, pa na sladoled v Konjice, ko pa so odprli restavracije v samo dveh regijah v Sloveniji… No, sva šla pa tja! Reset Brewery me je navdušila tako z ambientom kot s hrano. Marca je bil čas tudi za Nifty test in ko sem dobila rezultate, je bil tudi čas, da novičko delima z domačimi.

adijo-2021

April sem začela tako, da sem KONČNO novico delila z vsemi. Joj, kako sem komaj čakala ta dan. Res je težko skrivat nekaj tako lepega!
In aprila sva odpotovala še na zadnje večje potovanje v dvoje – čakali so naju Sejšeli in Dubaj.

adijo-2021

Maj sva začela daaaleeeč, v Dubaju. Res sem se zaljubila v Dubaj in zagotovo se še vrnem. Res sva se imela fino. No, po povratku me je čakal 1 dan službe, potem pa… booolniiiškaaaa. Imela sem namreč krče maternice in niso želeli tvegat. Na srečo sem imela izhode dovoljene, le v tujino nisem smela.

adijo-2021

Tako sva junija pač šla na slovensko obalo. Podaljšan vikend v Portorožu in skok v Piran. Doma pa naju je čakala obnova hiše, saj sva se odločila, da res prenovima zgornje nadstropje. Tako, čisto. Odstranili smo tudi strop in tla, tako da je bila obnova res kompletna. In tako moj Teo še zmeraj nima končane sobice, a trenutno manjka res še samo pohištvo. 😉

adijo-2021

Tudi julija sva obiskala slovensko obalo. S tistim trebuhom mi je pač kopanje v morju res pasalo. Tako sva poleg Portoroža spoznala še izolsko plažo pri svetilniku, ki mi je bila superca! Julija me je čakalo tudi nosečniško fotografiranje z Avai photography, kjer smo ustvarili krasne spomine.

adijo-2021

Pa je prišel avgust in odštevanje. Joj, ko se spomnim, kako sem bila okrogla. Trebuh mi je bil že kar konkretno na poti, spanje je bilo bolj ali manj samo želja, hoja naokoli pa praktično nemogoča. Želela sem si samo, da mini ne pride prehitro na svet! Za zadnji izlet pa sva šla v Arboretum.

adijo-2021

Septembra… septembra pa se je spremenilo VSE! 8.9.2021 – datum, ko sem spoznala najlepšega fanta tega sveta. Moj mali Teo je prišel in obrnil moj svet na glavo. September je bil namenjem našemu spoznavanju in privajanju.

No, oktobra smo bili že malo bolj pogumni in smo skočili do Ljubljane. Oktobra smo imeli tudi naše prvo družinsko fotografiranje, kjer smo ustvarili večen spomin na nogice, ki nikdar več ne bodo tako majhne.

Novembra sva bila z Janom že bolj pogumna in tako sma se odločila, da je čas za prvi družinski dopust. Izbrala sva hotel Kovač v Osilnici, kjer smo uživali, mini je prvič doživel bazen (in UŽIVAL), obiskali pa smo tudi izvir reke Kolpe.

adijo-2021

Pa smo pri decembru. Luuuučkeeee. Mi smo jih šli gledat malo dlje in preživeli čudovitih nekaj dni v Opatiji. Kako lepo je okrašena! Šli smo se tudi kopat na Ptuj, kjer je Teo ponovno užival, voda je pač njegova ljubica. In naš prvi skupni božič.

Novo leto pa smo gladko prespali. Bomo drugo leto kaj nadoknadili. 😉

Želim ti uspešno, srečno, srčno, zadovoljno, zaljubljeno in ljubljeno, prijazno, nasmeškov in iskric v očeh polno, nasmejano, nagajivo, zadovoljivo leto 2022!

Xoxo, A.

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja